Alexa Built In Phones Amazon Quiz Answers Win 10000 Today

0 134

Alexa Built In Phones Amazon Quiz Answers Win 10000 Today

Amazon Alexa Built In Phones Quiz, Amazon Alexa Quiz Answers Win Today – Hey Friends Here Are All The Correct 5 Answers To The Quiz.

Amazon Rs.10000 Pay Balance Quiz Is Live Now. You Can Play The Amazon Fun Zone Quiz And Win Rs.10000 Pay Balance. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers To The Quiz.

How To Play Alexa Built In Phones Quiz Amazon Quiz – 19 February 2021

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Search “Funzone Or Quiz Word In The App & Find The Quiz

4. There Will Be A Total Of 5 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Enter The Lucky Draw.

Amazon Alexa Built In Phones Quiz Answers Watch & Win Rs.10000

Here Is The Alexa Built In Phones Amazon Quiz Answers:

Q1: Alexa Built In Phones Gives You Hands-Free Access To Alexa. Question – Based On The Video, What Do You Think Is Alexa Hands-Free?

Answer 1: (A) Use Alexa Through Voice Without Touching The Phone

Q2: What Can Alexa Help You With?

Answer 2: (D) All The Above And More

Q3: In Which Language/S Can You Interact With Alexa?

Answer 3: (A) English And Hindi

Q4: The Echo Dot Costs Around Rs. 4,499 And Allows You To Talk Hands-Free With Alexa. How Much Would It Cost For You To Use Alexa On Alexa Built In Smartphones?

Answer 4: (D) Nothing, Its Absolutely Free.

Q5: Did You Know You Can Access Alexa Through Touch On Any Smartphone. Question – What Is Alexa’s Favorite Colour? Download The Alexa App On Your Phone And Just Ask Alexa To Get This Answer!

Answer 5: (D) Ultraviolet

Q6: Which Of The Following Phones Have Alexa Built-In?

Answer 6: (D) All Of The Above & More.

Alexa Built In Phones Amazon Quiz Details:

Quiz Prize:Rs.10000 Pay Balance
Total Prizes:30 Prizes
Available On:Amazon App Only
Based On:General Knowledge
Period: 19 February To 15 March 2021
Winner Announcement: 30th April 2021

WINNER ANNOUNCEMENT There Are A Total Of 30 Prize(S) That Will Be Given Under This Contest. The Prize Will Be Delivered To The Winner On Or Before 30th April 2021.

amazon alexa built quiz answers

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest Will Commence On 19 February 2021 From 04:00:00 P.M. (IST) To 15 March 2021 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On Amazon.In.

3. Once You Have Signed-In To Amazon.In, You Can Participate By Navigating To Amazon Alexa Built In Phones Quiz Page Where 5 (Five) Contest Questions Will Be Posted During The Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Alexa Built In Phones Quiz Contest Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered All The Contest Quiz Questions Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out At The End Of The Contest Period And A Total Of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Alexa Built In Phones Quiz Each (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

7. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.

8. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize As Per The Requirements Prescribed Below In These T&Cs.

I Hope This Amazon Alexa Built In Phones Quiz Will Lucky For You Will Win. Best Luck.

amazon alexa built quiz answers

Amazon Alexa Built-in Phones Quiz, February 19: Answer and win Rs 10,000

Amazon Alexa Built-in Phones Quiz for February 19, 2021, is live. Answer all questions for an opportunity to win Amazon Pay balance. Get all answers below.

Amazon India has returned with its Amazon Alexa Built-in Phones Quiz where users can answer a few simple questions to be eligible to win some exciting prizes. The Amazon Alexa Built-in Phones Quiz for February 19, 2021, has finally started and is available on the Amazon app right now. Amazon quizzes focus on product trivia and general knowledge questions and provide an opportunity for users to win exciting prizes. The prizes for these quizzes range from free products (including mobile phones and other gadgets) and goodies to Amazon Pay balance. Check out today’s Amazon quiz answers.

Amazon quiz today – Contest details

  • Amazon Alexa Built-in Phones Quiz prize: Amazon Pay balance Rs. 10,000. 
  • Amazon quiz date and time: The quiz began on February 19, 12:00 AM IST and it will end on March 15, 12:00 PM IST.
  • Winners list declaration date: To be announced after the contest.

Amazon Alexa Built-in Phones Quiz: Prizes and odds of winning

Participants can win Amazon Pay balance in the Amazon Quiz today. The odds of winning depend on the number of eligible entries that answer all the questions correctly. Eligible entries are the ones that satisfy the eligibility criteria outlined in the mobile app and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and How to Enter’ section. You can also tweet about your participation in the Amazon Quiz using #QuizTimeMorningsWithAmazon.

How to play the Amazon Quiz’

Step 1: This is an Amazon app-only contest, so we suggest you download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.

Step 2: Open the Amazon app and sign in to your Amazon account (Create an account if you do not have an existing Amazon account)

Step 3: How to go to the Amazon Quiz’ Go to the homepage and scroll down in the Amazon app > Offers > click on Amazon Quiz. Another way to go to the Amazon Quiz page is by clicking on the Menu > FunZone.

Step 4: Now, click on the ‘Amazon Alexa Built-in Phones Quiz’ banner and tap on the ‘Start’ button.

Step 5: You have to answer all questions correctly in the Amazon Alexa Built-in Phones contest.

Step 6: After answering the Amazon question correctly, you will enter the lucky draw.

Amazon Alexa Built-in Phones Quiz answers – February 19

Here are the Amazon Alexa Built-in Phones Quiz answers for February 19:

Question 1: Alexa Built-In phones give you Hands-Free access to Alexa. Question ‘ Based on the video, what do you think is Alexa Hands-Free’

Answer: Use Alexa through Voice without touching the phone

Question 2: What can Alexa help you with’

Answer 2: All the above and more

Question 3: In which languages can you interact with Alexa’

Answer: English and Hindi

Question 4: The Echo Dot costs around Rs. 4,499 and allows you to talk Hands-Free with Alexa. How much would it cost for you to use Alexa on Alexa Built-In smartphones’

Answer: Nothing, it’s absolutely free.

Question 5: Did you know you can access Alexa through Touch on any smartphone. Question ‘ What iIs Alexa’s favorite colour’ Download the Alexa app on your phone and just ask Alexa to get this answer!

Answer: Ultraviolet

Question 6: Which of the following phones have Alexa Built-In’

Answer: All of the above & more

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More